Ansetter økonomisjef

Skrevet av: Finnmark Kraft         Dato: 25.08.11 15:06

Finnmark Kraft styrker staben

Marius er utdannet siviløkonom fra Høgskolen i Bodø, med spesialisering innenfor finansiering og investering. Han kommer fra stillingen som seniorrådgiver i Bedriftskompetanse AS. Marius har videre variert økonomibakgrunn fra børsnoterte selskaper og har blant annet jobbet 3 år som økonomidirektør i Aktiv Kapital Norge, med hovedansvaret for økonomiavdelingene i Norge, Sverige og Finland. Marius vil tiltre stillingen i Finnmark Kraft den 1. september 2011, og ser frem til å ta fatt på nye utfordringer.

Finnmark Kraft er i sterk vekst og styrking av vår kompetanse innen økonomi og finans er meget viktig. Jeg er derfor svært fornøyd for at Marius har takket ja til å begynne hos oss. Han har en solid bakgrunn og vil passe godt inn i vårt kompetansesterke team; sier administrerende direktør John Masvik.

Jobben er veldig interessant og jeg ser frem til å lære meg kraftbransjen og få være med på prosessen med å videreutvikle Finnmark Kraft. De viktigste oppgavene i starten vil være å gjøre meg kjent med selskapets pågående og fremtidige prosjekter, og skaffe meg full oversiktig over den økonomiske situasjon i Finnmark Kraft og ikke minst i selskapets første vindmøllepark – Arctic Wind AS; sier Marius Stabell.

Finnmark Kraft AS, Postboks 1500, 9506 Alta E-post:post@finnmarkkraft.no
Webdesign: Origo • www.origonord.no   Teknisk løsning: K2 Solutions AS