Strålende vær og godt oppmøte på 10-års markeringen

Skrevet av: Finnmark Kraft         Dato: 17.06.13 11:40

Strålende sol og god mat trakk nesten hele lokalsamfunnet til torget i Havøysund.

Arctic Wind feiret 10 års jubileum i begynnelsen av juni, og inviterte hele Havøysund på grillmat og marsipankake på torget. Det var god oppslutning om arrangementet. Det gode været bidro til at mange tok turen innom teltet på torget. På menyen stod både hvalkjøtt og bacalao, i tillegg til andre smakebiter fra grillen. Alle som var innom fikk anledning til å smake på bursdagskaka, sammen med litt kaffe eller brus.

Toppsjefene fra Statnett og NVE, Auke Lont og Per Sanderud la turen innom teltet. De smakte på maten og deltok på arrangementet sammen med de øvrige gjestene. De fikk også en omvisning i vindparken, og et innblikk i hvordan det er å drive en vindpark i arktiske strøk.

   

Det er 10 år siden Havøygalven vindpark ble offisielt åpnet. Det har vært 10 krevende, men lærerike år, sier administrerende direktør Egon Leonhardsen.

Etter ti år med vindturbiner, er tilbakemeldingene fra lokalbeflokningen positive. Det var litt skepsis når vindparken ble bygget, men i dag er den en del av Havøysunds identitet.

Vil du vite mer om Havøygavlen vindpark, se på www.arcticwind.no

 

      

 

 

Finnmark Kraft AS, Postboks 1500, 9506 Alta E-post:post@finnmarkkraft.no
Webdesign: Origo • www.origonord.no   Teknisk løsning: K2 Solutions AS